Κλιματισμός - Θέρμανση KLIMAHOME

 
Ξάνθου 30
154 51 Νέο Ψυχικό
 
Τηλέφωνο +302106744201
 
Κινητό τηλέφωνο +306944386000
 
Φαξ +302106744202
 

Ωράριο λειτουργίας

 
 
 
 
 
 

Είδη Θέρμανσης - KLIMAHOME

 
Κλιματισμός - Θέρμανση KLIMAHOME
 
Η εταιρεία KLIMAHOME στο Νέο Ψυχικό επεκτάθηκε στα είδη θέρμανσης, αναλαμβάνοντας σχετικές μελέτες και εγκαταστάσεις με αξιοπιστία και υπευθυνότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Τα είδη θέρμανσης που διαθέτει η εταιρεία μας στο Νέο Ψυχικό, των οποίων αναλαμβάνει και την εγκατάσταση, είναι τα παρακάτω:
Αντλίες Θερμότητας
Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την ιδανική επιλογή για οικονομική θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και κλιματισμό σε νέες αλλά και υφιστάμενες κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.
Αντικαθιστούν πλήρως το πετρέλαιο θέρμανσης σε συνδυασμό με καλοριφέρ, fan coils η ενδοδαπέδια θέρμανση.
Θερμοπομποί Νορβηγίας
Έχουν σύγχρονο λεπτό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα κατασκευής και προγραμματισμό λειτουργίας και υψηλή απόδοση με μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση.
Επίτοιχοι λέβητες - Φυσικό Αέριο
Στην εποχή μας η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, δίνει το φυσικό αέριο ως εναλλακτική λύση θέρμανσης (χρηματοδοτούμενα προγράμματα της ΕΠΑ Αττικής).
Λέβητες Πετρελαίου
Αναλαμβάνουμε μελέτες και εγκαταστάσεις λεβήτων πετρελαίου.
Heat plus
H Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση της Heat Plus είναι η πιο αποτελεσματική και υγιεινή μέθοδος θέρμανσης. Εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα θέρμανσης στον χώρο με χαμηλό κόστος προμήθειας, εγκατάστασης και λειτουργίας. Η Ενδοδαπέδια Θέρμανση της Heat Plus, λειτουργεί με παροχικό ρεύμα 230/1/50 το οποίο τροφοδοτεί το Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης Heat Plus.
Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας στο Νέο Ψυχικό για ποιοτικά είδη θέρμανσης μέγιστης απόδοσης και λειτουργικότητας, που θα εξασφαλίσουν ζεστασιά και υγιεινή ατμόσφαιρα για τον χώρο σας, ανεβάζοντας το βιοτικό σας επίπεδο.